
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 2 garlic cloves
- 8 fresh sage leaves
- 1 sprig fresh rosemary leaves only
- 60 g butter cut into cubes
- ½ fennel bulb trimmed and thinly sliced
- 4 eschalots peeled and cut into halves
- 2 shortcut bacon rashers cut into strips
- 1 parsnip (approx.110 g), cut into pieces (2-3 cm)
- 2 carrots (approx. 90 g), cut into pieces (2-3 cm)
- 400 g pork fillet cut into cubes
- 50 g pearl barley
- 1 - 2 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 300 g alcoholic apple cider
- 1 tsp Dijon mustard
- 1 dried bay leaf
- ½ tsp ground black pepper
- 1 pinch sea salt to taste
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 821.2 kcal / 3435.6 kJ
- Proteína
- 55.8 g
- Grasa
- 33.6 g
- Carbohidratos
- 77 g
- Fibra
- 14.6 g
- Grasa saturada
- 18.4 g
- Sodio
- 505.6 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Beef Burgundy
1h 45min
Meatballs with white wine mushroom sauce
35min
Pork with black bean sauce
30min
Chilli beef with lemon feta
30min
Chicken cacciatore
50min
Beef stroganoff
35min
Beef "Burgundy"
40min
Pork in creamy Marsala wine sauce
25min
Tomato basil chicken stew
35min
Chicken, chorizo and chickpea stew
35min
Southern-style pork and bean casserole
40min
Chilli beef with lemon feta
30min