Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 200 g dried black-eyed beans (see Tips)
- boiling water, for soaking
- 1 brown onion, cut into halves
- 20 g oil
- 250 g chorizo, cut into slices (1 cm)
- 5 potatoes (approx. 350 g), cut into cubes (3-4 cm)
- 400 g canned crushed tomatoes
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 300 g water
- 300 g cabbage, shredded
- 1 lime, juice only
- salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- crusty bread, to serve (optional)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2325.3 kJ / 553.6 kcal
- Proteína
- 28.4 g
- Carbohidratos
- 56.4 g
- Grasa
- 20.9 g
- Grasa saturada
- 6.1 g
- Fibra
- 12.5 g
- Sodio
- 1542.8 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Barley, bacon and chorizo soup
50min
Sausage and butter bean winter stew
25min
Pasta e fagioli (Pasta and beans)
40min
Penne and vegetables
35min
Minestrone
40min
Indian-style fish with yoghurt sauce, potatoes and vegetables
Ninguna calificación
Chicken, chorizo and chickpea stew
35min
Shepherd's pie with butter bean mash
1h
Chicken and pesto risoni
35min
One pot pasta with chorizo
35min
Sausage ragu with orecchiette
1h
Tomato basil chicken stew
35min