
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 250 g dried pasta of choice
- 4 garlic cloves
- 3 stalks fresh silverbeet stalks removed and cut into pieces (2 cm); leaves reserved separately
- 100 g red onion cut into wedges (1 cm)
- 20 g extra virgin olive oil
- 40 g white wine
- 200 g fresh button mushrooms cut into halves
- 250 g tomato passata (see Tip)
- 30 g tomato paste
- ½ tsp sea salt
- ⅛ tsp ground black pepper plus extra to taste
- 3 sprigs fresh basil leaves only, torn, plus extra to garnish
- 10 g Parmesan cheese shaved, to garnish
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 351.5 kcal / 1470.6 kJ
- Proteína
- 12.8 g
- Grasa
- 7 g
- Carbohidratos
- 59.3 g
- Fibra
- 4.8 g
- Grasa saturada
- 1.4 g
- Sodio
- 367 mg
Recetas alternativas
Steamed snapper with Sicilian caponata
1h 40min
Creamy miso mushroom udon
45min
All-in-one creamy vegetable pasta (Diabetes)
40min
No-waste veggie bolognese (TM6)
3h
Mushroom risotto (TM6)
30min
Creamy vegetable rice
25min
Chicken and risoni bake
1h 15min
Mushroom and kale risotto
55min
Gwinganna biryani (TM6)
25h 20min
Quick veggie pasta salad
30min
Pesto spaghetti with roast pumpkin
50min
Feta, spinach and potato frittata
1h