Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 1 carrot, cut into pieces
- 1 brown onion, cut into halves
- 1 garlic clove
- 20 g olive oil
- 400 g water
- 800 g canned diced tomatoes (2 cans)
- 30 g tomato paste
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 1 red capsicum, deseeded and cut into thin slices
- 200 g zucchini, cut into thin slices (0.5 cm), slices cut into halves
- 150 g frozen green peas or fresh green peas
- 200 g fresh mushrooms, cut into thin strips
- 200 g Greek feta, cut into cubes (2 cm)
- 1 tsp sea salt
- 1 tsp dried oregano
- 1 tsp dried thyme
- 350 g short dried pasta (e.g. penne, conchiglie, fusilli)
- Inf. nutricional
- por 1 portions
- Calorías
- 1219.1 kJ / 290.3 kcal
- Proteína
- 11.9 g
- Carbohidratos
- 36.6 g
- Grasa
- 9.4 g
- Grasa saturada
- 4.3 g
- Fibra
- 4.9 g
- Sodio
- 822.3 mg
Recetas alternativas
Minestrone
40min
Penne and vegetables
35min
Mushroom and sun-dried tomato fettuccine
35min
Creamy vegetable rice
25min
Tex-mex vegetable stew
1h 15min
One pot pasta with chorizo
35min
Nachos with beans and cashew sour cream
50min
Potato and green pea curry
50min
Pasta primavera
1h
Roasted pumpkin and quinoa risotto
40min
Mexican one-pot pasta
30min
Feta, spinach and potato frittata
1h