Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 100 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 5 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 5 sprigs fresh basil, leaves only
- 5 sprigs fresh oregano, leaves only
- 40 g dried porcini mushrooms
- 1000 g fresh Swiss brown mushrooms, 500 g halved, 500 g sliced (see Tips)
- ½ leek, white part only and cut into pieces
- 6 garlic cloves
- 1 carrot, cut into pieces
- ¼ tsp dried chilli flakes
- 20 g extra virgin olive oil
- 400 g canned chopped tomatoes
- 80 g tomato paste
- 200 g white wine
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 1 tsp ground black pepper
- 250 g fresh ricotta cheese, drained
- 130 g pouring (whipping) cream
- 250 g dried lasagne sheets
- 100 g Provolone cheese, sliced
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1797.3 kJ / 429.6 kcal
- Proteína
- 20.3 g
- Carbohidratos
- 40.9 g
- Grasa
- 20 g
- Grasa saturada
- 11 g
- Fibra
- 3.9 g
- Sodio
- 354 mg
Recetas alternativas
Black bean chilli with guacamole and "corn chips" (Diabetes)
55 min
Cheesy polenta with vegetable ragù
1h 20 min
Mushroom and kale risotto
55 min
Warm satay bowl
1h 10 min
Smoky bean and tomato bowl (Diabetes, TM6)
30 min
Vegetarian chilli
35 min
Super Green Pasta (Darren Robertson)
30 min
Creamy vegetable rice
25 min
Pan-fried Brussels sprouts with tonnato sauce
25 min
Three Cheese and spinach lasagne (Diabetes)
1h 30 min
Mushroom bolognaise
45 min
Yellow Curry with Mushroom and cauliflower (Dandelion restaurant)
55 min