Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 100 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 5 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 5 sprigs fresh basil, leaves only
- 5 sprigs fresh oregano, leaves only
- 40 g dried porcini mushrooms
- 1000 g fresh Swiss brown mushrooms, 500 g halved, 500 g sliced (see Tips)
- ½ leek, white part only and cut into pieces
- 6 garlic cloves
- 1 carrot, cut into pieces
- ¼ tsp dried chilli flakes
- 20 g extra virgin olive oil
- 400 g canned chopped tomatoes
- 80 g tomato paste
- 200 g white wine
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 1 tsp ground black pepper
- 250 g fresh ricotta cheese, drained
- 130 g pouring (whipping) cream
- 250 g dried lasagne sheets
- 100 g Provolone cheese, sliced
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1797.3 kJ / 429.6 kcal
- Proteína
- 20.3 g
- Carbohidratos
- 40.9 g
- Grasa
- 20 g
- Grasa saturada
- 11 g
- Fibra
- 3.9 g
- Sodio
- 354 mg
Recetas alternativas
Middle Eastern salmon with tahini yoghurt
40min
All-in-one creamy vegetable pasta (Diabetes)
40min
Mushroom bolognaise
45min
Spinach dumplings with tomato ragout
1h
Sweet potato korma with crispy potato skins
55min
Yellow Curry with Mushroom and cauliflower (Dandelion restaurant)
55min
Cheesy polenta with vegetable ragù
1h 20min
No-waste veggie bolognese (TM6)
3h
Silverbeet and mushroom pasta (TM6)
30min
Super Green Pasta (Darren Robertson)
30min
Mushroom freekeh risotto with spring onion oil
1h 10min
Tandoori Cauliflower with red lentil dahl and raita
1h