Meat-free mushroom lasagne
TM6 TM5

Meat-free mushroom lasagne

4.7 ( 49 valoraciones )

Ingredientes

  • 100 g Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)
  • 5 sprigs fresh flat-leaf parsley leaves only
  • 5 sprigs fresh basil leaves only
  • 5 sprigs fresh oregano leaves only
  • 40 g dried porcini mushrooms
  • 1000 g fresh Swiss brown mushrooms 500 g halved, 500 g sliced (see Tips)
  • ½ leek white part only and cut into pieces
  • 6 garlic cloves
  • 1 carrot cut into pieces
  • ¼ tsp dried chilli flakes
  • 20 g extra virgin olive oil
  • 400 g canned chopped tomatoes
  • 80 g tomato paste
  • 200 g white wine
  • 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
  • 1 tsp ground black pepper
  • 250 g fresh ricotta cheese drained
  • 130 g pouring (whipping) cream
  • 250 g dried lasagne sheets
  • 100 g Provolone cheese sliced

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
429.6 kcal / 1797.3 kJ
Proteína
20.3 g
Grasa
20 g
Carbohidratos
40.9 g
Fibra
3.9 g
Grasa saturada
11 g
Sodio
354 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas