Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 100 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 5 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 5 sprigs fresh basil, leaves only
- 5 sprigs fresh oregano, leaves only
- 40 g dried porcini mushrooms
- 1000 g fresh Swiss brown mushrooms, 500 g halved, 500 g sliced (see Tips)
- ½ leek, white part only and cut into pieces
- 6 garlic cloves
- 1 carrot, cut into pieces
- ¼ tsp dried chilli flakes
- 20 g extra virgin olive oil
- 400 g canned chopped tomatoes
- 80 g tomato paste
- 200 g white wine
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 1 tsp ground black pepper
- 250 g fresh ricotta cheese, drained
- 130 g pouring (whipping) cream
- 250 g dried lasagne sheets
- 100 g Provolone cheese, sliced
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1797.3 kJ / 429.6 kcal
- Proteína
- 20.3 g
- Carbohidratos
- 40.9 g
- Grasa
- 20 g
- Grasa saturada
- 11 g
- Fibra
- 3.9 g
- Sodio
- 354 mg
Recetas alternativas
All-in-one creamy vegetable pasta (Diabetes)
40min
Super Green Pasta (Darren Robertson)
30min
Chunky vegetable barley soup with seed pesto bread twist
1h 40min
Yellow Curry with Mushroom and cauliflower (Dandelion restaurant)
55min
Smoky bean and tomato bowl (Diabetes, TM6)
30min
Tandoori Cauliflower with red lentil dahl and raita
1h
Eggplant and ricotta involtini
1h 20min
Cheesy polenta with vegetable ragù
1h 20min
Spinach and paneer curry (Diabetes)
50min
Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)
1h
No-waste veggie bolognese (TM6)
3h
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1h 25 min