Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 2 tbsp extra virgin olive oil, plus extra for greasing
- 5 vine-ripened tomatoes, cut into halves
- 2 red onions, cut into halves
- 4 garlic cloves, skins on
- 1 ½ tsp salt, plus extra for seasoning
- 3 tsp dried oregano
- 1 - 2 fresh long red chillies, cut into halves and deseeded, if preferred
- 1 carrot, cut into quarters
- 1 celery stalk, trimmed and cut into quarters
- ½ red capsicum, cut into halves and deseeded
- 4 sprigs fresh coriander, leaves only (optional)
- 50 g ghee
- 2 tsp ground cumin
- 3 tsp smoked paprika
- 800 g canned black beans, rinsed and drained (approx. 480 g after draining)
- 2 tsp balsamic vinegar
- 2 tsp Rapadura sugar
- 50 g tomato paste
- 2 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 50 g dark chocolate (70% cocoa), grated, plus extra shaved for garnishing
- 250 g filtered water
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1510.2 kJ / 359.5 kcal
- Proteína
- 9.9 g
- Carbohidratos
- 26.5 g
- Grasa
- 21.3 g
- Grasa saturada
- 9.3 g
- Fibra
- 11.3 g
- Sodio
- 1149.5 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Black bean enchiladas
1h 20 min
Vegetarian chilli
35 min
Red lentil cauliflower dahl
35 min
Lentil curry (dahl)
30 min
Vegetable chilli
50min
Pulse and pumpkin curry
30 min
Pea and garden mint fritters
25min
Caribbean curry
40 min
Smoky Mexican bean soup
35 min
Hearty lentil chilli
50min
Vegan walnut and black bean burger
4h 40min
Tomato and lentil dahl
35 min