Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 6 garlic cloves
- 50 g extra virgin olive oil
- 400 - 450 g pumpkin, cut into pieces (2-3 cm)
- 50 g Parmesan cheese
- 40 g fresh basil leaves
- 100 g fresh baby spinach
- 1 lemon, juice only
- sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 1500 g water
- 200 g cherry tomatoes (approx. 1 punnet), cut into halves
- 1 bunch asparagus, trimmed and cut into thirds
- 220 g dried spaghetti (wholemeal or spelt)
- rocket (approx. 60 g), to serve
- 1 - 2 tbsp walnuts (approx. 40 g), roughly broken
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2097.8 kJ / 499.5 kcal
- Proteína
- 18.3 g
- Carbohidratos
- 44 g
- Grasa
- 25.2 g
- Grasa saturada
- 5.1 g
- Fibra
- 12.4 g
- Sodio
- 281.8 mg
Recetas alternativas
Black rice bowl with chicken and mushroom (gut health)
40min
Broccoli, chilli and pine nut spaghetti
40min
Mushroom and sun-dried tomato fettuccine
35min
Cashew basil spelt pasta (gut health)
15min
Lentil bolognese
30min
Rendang curry
30min
Satay noodle salad
35min
Pumpkin and ricotta cannelloni
1h 20min
Soba noodle mee goreng
40min
Silverbeet and mushroom pasta (TM6)
30min
Feta, spinach and potato frittata
1h
Vegetable bake with goat's feta
1h 30min