Versiones compatibles
Moroccan lamb meatballs with batbout flatbreads
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Batbout
- 320 g water
- 30 g sugar
- 1 tsp dried instant yeast
- 20 g olive oil
- 250 g plain flour
- 80 g wholemeal flour
- 240 g semolina
- 1 ½ tsp salt
Lamb meatballs
- 20 g olive oil, plus extra for greasing and frying
- 4 garlic cloves
- 2 - 3 sprigs fresh mint, leaves only
- 500 g lamb mince
- ½ tsp freshly ground black pepper
- 2 ½ tsp paprika
- 2 tsp ground cumin
- 1 ½ tsp salt
- 1 tsp ground cayenne pepper
- 6 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 800 g canned chopped tomatoes
- 1 tsp sugar
- Inf. nutricional
- por 1 portions
- Calorías
- 3730.3 kJ / 888.2 kcal
- Proteína
- 43 g
- Carbohidratos
- 114.1 g
- Grasa
- 26.4 g
- Fibra
- 10.8 g
En colecciones
Recetas alternativas
Moroccan chicken with couscous
1h 5min
Moroccan lamb with pilaf
5h 40 min
Ruvani Govender's Gourmet beef and potato curry pie
3h 5min
Kuruma iraichchi with coconut roti
1h 40min
Lamb korma
4h
Sri Lankan red beef curry
1h 40min
Moroccan chicken with couscous
45min
Spiced lamb roast (MEATER+®)
29h 50min
Chicken tikka masala with saffron rice
4h 40min
Jalapeño and lime chicken burger with corn smash
1h 15min
Tandoori chicken
1h 35min
Spiced lamb flatbread
2h