Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 100 g Provolone cheese, cut into pieces (3 cm - see Tips)
- 250 g cheddar cheese, cut into pieces (3 cm)
- 1500 g water
- 1 ¼ tsp sea salt
- 300 g dried macaroni pasta
- 40 g dried porcini mushrooms, rinsed
- 2 eschalots (approx. 60 g)
- 2 garlic cloves
- 100 g unsalted butter, cut into pieces
- 100 g rindless bacon rashers, diced (optional)
- 60 g plain flour
- 1 tsp Dijon mustard
- ¼ tsp ground black pepper
- 800 g milk
- 10 g sherry vinegar (see Tips)
- 2 slices crusty bread (approx. 90 g), torn into small pieces
- 1 tbsp extra virgin olive oil
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, roughly chopped, to serve
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 3369.9 kJ / 805.4 kcal
- Proteína
- 30.9 g
- Carbohidratos
- 66.4 g
- Grasa
- 46.7 g
- Grasa saturada
- 25.1 g
- Fibra
- 3.8 g
- Sodio
- 1061.3 mg
Recetas alternativas
15-minute noodles
15min
Quick chicken tikka masala
35min
Creamy chicken curry and rice
45min
Fakes moutzentra (lentils with rice) (TM6)
50min
Black bean chilli with guacamole and "corn chips" (Diabetes)
55min
Portuguese-style crème brûlée
25min
Beef pierogi
1h
Three Cheese and spinach lasagne (Diabetes)
1h 30min
Sri Lankan red beef curry with rice
1h 40min
Edna's lemon curd teacake
40min
Baklava cheesecake
25h 45min
Aperol® Spritz
10min