Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 1 - 2 garlic cloves, to taste
- 100 g brown onion, cut into pieces (2-3 cm)
- 50 g red capsicum, deseeded and cut into pieces (2-3 cm)
- 50 g green capsicum, deseeded and cut into pieces (2-3 cm)
- 50 g extra virgin olive oil
- 200 g medium-grain white rice
- 100 g button mushroom, cut into quarters
- 100 g zucchini, cut into cubes (1 cm)
- 100 g frozen green bean
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tip)
- 1 tbsp paprika
- 1 tsp sea salt
- 1 tbsp tomato paste
- 650 g water
- 400 g canned chickpeas, rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1765.9 kJ / 422.1 kcal
- Proteína
- 10.6 g
- Carbohidratos
- 61.9 g
- Grasa
- 15.2 g
- Grasa saturada
- 2.3 g
- Fibra
- 7.2 g
- Sodio
- 770.1 mg
Recetas alternativas
All-in-one creamy vegetable pasta (Diabetes)
40min
Potato and green pea curry
50min
Chicken and risoni bake
1h 15min
Chunky vegetable barley soup with seed pesto bread twist
1h 40min
Broccoli and ham pasta bake
1h
Zucchini, lentil and coconut stew
30min
Smoky bean and tomato bowl (Diabetes, TM6)
30min
Mexican one-pot pasta
30min
Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)
1h
No-waste veggie bolognese (TM6)
3h
Silverbeet and mushroom pasta (TM6)
30min
Tomato pasta with vegetables and feta
30min