Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 1 - 2 garlic cloves, to taste
- 100 g brown onion, cut into pieces (2-3 cm)
- 50 g red capsicum, deseeded and cut into pieces (2-3 cm)
- 50 g green capsicum, deseeded and cut into pieces (2-3 cm)
- 50 g extra virgin olive oil
- 200 g medium-grain white rice
- 100 g button mushroom, cut into quarters
- 100 g zucchini, cut into cubes (1 cm)
- 100 g frozen green bean
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tip)
- 1 tbsp paprika
- 1 tsp sea salt
- 1 tbsp tomato paste
- 650 g water
- 400 g canned chickpeas, rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1765.9 kJ / 422.1 kcal
- Proteína
- 10.6 g
- Carbohidratos
- 61.9 g
- Grasa
- 15.2 g
- Grasa saturada
- 2.3 g
- Fibra
- 7.2 g
- Sodio
- 770.1 mg
Recetas alternativas
Chicken and risoni bake
1h 15 min
Chicken Pizzaiola
50 min
No-waste veggie bolognese (TM6)
3h
Cheesy polenta with vegetable ragù
1h 20min
Spinach dumplings with tomato ragout
1h
Warm satay bowl
1h 10 min
Mexican one-pot pasta
30 min
Zucchini, lentil and coconut stew
30 min
Broccoli and ham pasta bake
1h
Silverbeet and mushroom pasta (TM6)
30 min
Tomato pasta with vegetables and feta
30 min
All-in-one creamy vegetable pasta (Diabetes)
40 min