Dispositivos y accesorios
Spinach and leek frittata
Prep. 20min
Total 40min
8 portions
Ingredientes
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)80 g
-
extra virgin olive oil1 tbsp
-
leek white part only and cut into slices1
-
fresh baby spinach leaves80 g
-
eggs6
-
milk2 tbsp
-
spring onions/green onions cut in pieces (approx. 30 g)2
-
dried parsley½ tbsp
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
331.1 mg
Proteína
9.8 g
Calorías
545.6 kJ /
130.4 kcal
Grasa
8.7 g
Fibra
0.6 g
Grasa saturada
3.4 g
Carbohidratos
3.1 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién podría gustarte...
Souvlaki lamb couscous salad
25min
Mediterranean-style stuffed capsicum
45min
Sweet potato lentil pie
50min
Middle Eastern open chicken pie (Diabetes, TM6)
1h 30min
Raspberry crumble bars
40min
Shredded chicken satay pad Thai (Noni Jenkins)
40min
Grab 'n' go muesli bites (Diabetes)
25min
Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)
1h
Mini bacon and vegetable frittatas
35min
Pistachio and lemon curd cake
1h 15min
Crunchy broccoli salad with speck (TM6)
10min
Zucchini cheddar slice
45min