Versiones compatibles
Beetroot and carrot salad with vincotto dressing
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 20 g vincotto (vino cotto), plus extra to serve (see Tips)
- 20 g balsamic vinegar
- 50 g orange juice (see Tips)
- 30 g extra virgin olive oil
- 400 g beetroot, peeled and cut into quarters (see Tips)
- 400 g carrot, peeled and cut into pieces (see Tips)
- 50 g dried cranberries
- 20 g pepitas, toasted
- 20 g hemp seeds (optional)
- 2 tsp linseeds (flaxseeds)
- ¼ tsp salt
- 2 pinches ground black pepper
- 60 g mixed baby salad leaves
- Danish feta, cut into pieces, to serve (see Tips)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 693.1 kJ / 165 kcal
- Proteína
- 4.2 g
- Carbohidratos
- 16.9 g
- Grasa
- 8.3 g
- Grasa saturada
- 1.9 g
- Fibra
- 4.7 g
- Sodio
- 198.5 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Silverbeet quiche with oat and Parmesan crust
1h 15 min
Raw cauliflower tabouli
30 min
Carrot and fennel slaw with sprouted buckwheat
50h 15min
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30 min
Broccoli salad
10min
Beetroot salad
10min
Preserved lemon and desert vegetable medfouna
5h 50min
Jewelled quinoa salad
1h 35min
Colourful quinoa salad
40 min
Fresh fennel salad
10min
Sweetcorn and black rice salad
1h
Miso coleslaw
20min