Dispositivos y accesorios
Beetroot and carrot salad with vincotto dressing
Prep. 10min
Total 10min
8 portions
Ingredientes
-
vincotto (vino cotto) plus extra to serve (see Tips)20 g
-
balsamic vinegar20 g
-
orange juice (see Tips)50 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
beetroot peeled and cut into quarters (see Tips)400 g
-
carrot peeled and cut into pieces (see Tips)400 g
-
dried cranberries50 g
-
pepitas toasted20 g
-
hemp seeds (optional)20 g
-
linseeds (flaxseeds)2 tsp
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
mixed baby salad leaves60 g
-
Danish feta cut into pieces, to serve (see Tips)
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
198.5 mg
Proteína
4.2 g
Calorías
693.1 kJ /
165 kcal
Grasa
8.3 g
Fibra
4.7 g
Grasa saturada
1.9 g
Carbohidratos
16.9 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Barbecue
102 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Peanut and soba noodle slaw
20min
Hommus
15min
Broccoli salad
10min
Beetroot salad
10min
Beetroot salad
10min
Mixed grain salad with lemon and honey dressing
55min
Fresh fennel salad
10min
Silverbeet quiche with oat and Parmesan crust
1h 15min
Carrot, feta and mint salad
40min
Superfood salmon salad
1h 5min
Cypriot grain salad
45min
Spiced roasted cauliflower salad with minted yoghurt
1h