
Versiones compatibles
Beetroot and carrot salad with vincotto dressing
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 20 g vincotto (vino cotto) plus extra to serve (see Tips)
- 20 g balsamic vinegar
- 50 g orange juice (see Tips)
- 30 g extra virgin olive oil
- 400 g beetroot peeled and cut into quarters (see Tips)
- 400 g carrot peeled and cut into pieces (see Tips)
- 50 g dried cranberries
- 20 g pepitas toasted
- 20 g hemp seeds (optional)
- 2 tsp linseeds (flaxseeds)
- ¼ tsp salt
- 2 pinches ground black pepper
- 60 g mixed baby salad leaves
- Danish feta cut into pieces, to serve (see Tips)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 165 kcal / 693.1 kJ
- Proteína
- 4.2 g
- Grasa
- 8.3 g
- Carbohidratos
- 16.9 g
- Fibra
- 4.7 g
- Grasa saturada
- 1.9 g
- Sodio
- 198.5 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Broccoli salad
10min
Beetroot salad
10min
Fresh fennel salad
10min
Beetroot, pear and blue cheese salad
1h 10min
Jewelled quinoa salad
1h 35min
Raw cauliflower tabouli
30min
Quinoa salad with mango salsa
1h
Carrot and fennel slaw with sprouted buckwheat
50h 15min
Carrot, feta and mint salad
40min
Spiced roasted cauliflower salad with minted yoghurt
1h
Silverbeet quiche with oat and Parmesan crust
1h 15min
Miso coleslaw
20min