Curried cauliflower salad
TM6 TM5 TM31

Curried cauliflower salad

4.4 ( 98 valoraciones )

Ingredientes

  • 40 g olive oil
  • 150 g brown onion cut into halves, then cut into thin slices and segments separated
  • 1 tsp mustard seeds
  • 1 ½ tsp salt plus extra to season
  • 3 - 4 tsp curry powder (see Tips)
  • 1 tbsp garam masala (see Tips)
  • ¼ tsp ground turmeric
  • 500 g water
  • 700 - 800 g cauliflower cut into bite-sized pieces (3 cm)
  • ground black pepper to season
  • 30 g fresh coriander (approx. 1 bunch), leaves only
  • 1 fresh long green chilli trimmed, cut into halves and deseeded if preferred (optional)
  • 100 g natural yoghurt plus extra to serve
  • 400 g canned chickpeas rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
  • 40 g lemon juice
  • 70 g dried apricots cut into small pieces (5 mm)
  • 1 green capsicum deseeded and cut into small cubes (5 mm)

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
180.1 kcal / 756.3 kJ
Proteína
7.6 g
Grasa
8.1 g
Carbohidratos
15.1 g
Fibra
6.9 g
Grasa saturada
1.5 g
Sodio
620.6 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas