Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Oat and Parmesan crust
- butter, for greasing
- 70 g raw almonds
- 40 g sesame seeds
- 150 g rolled oats
- 50 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- ¼ tsp sea salt
- 80 g water
Silverbeet filling
- 2 garlic cloves
- 80 g red onion, cut into wedges (1 cm), segments separated
- 2 tbsp olive oil
- 6 sprigs fresh thyme, leaves only
- 90 - 100 g fresh portobello mushrooms (approx. 1 large), cut into halves and then cut into slices (0.5-1 cm)
- 120 g fresh silverbeet, leaves only, cut into thin strips
- 4 eggs
- 150 g pouring (whipping) cream
- 2 pinches ground nutmeg
- 3 pinches sea salt
- 3 pinches ground black pepper
- 70 g goat's cheese
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1994 kJ / 475 kcal
- Proteína
- 18.5 g
- Carbohidratos
- 17.5 g
- Grasa
- 36 g
- Grasa saturada
- 12.6 g
- Fibra
- 5.7 g
- Sodio
- 437.5 mg
Recetas alternativas
Pumpkin tart
2h 15min
Five seed energy bars
1h 45min
Lemon olive oil salted macadamia biscuits
1h 25min
Zucchini slice
45min
Spinach and feta galette
1h 50min
Spinach and feta muffins
40min
Mashed pea and corn slice
40min
Feta, spinach and potato frittata
1h
Beetroot, feta and spinach quiche
1h 40min
Chunky basil pesto dip
10min
Quick beetroot relish
40min
Sweet potato frittata with coriander chilli sauce
1h 35min