Versiones compatibles
Sweet potato frittata with coriander chilli sauce
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Coriander chilli sauce
- 1 garlic clove
- 1 fresh green chillies, deseeded if preferred
- 2 sprigs fresh coriander, leaves and stems
- 50 g extra virgin olive oil
- 20 g lemon juice (approx. ½ lemon)
- 1 tsp ground cumin, to taste
- 1 pinch ground sea salt
Frittata
- 100 g red onion, cut into halves
- 2 cm piece fresh ginger, peeled
- 1 tbsp extra virgin olive oil
- 100 g zucchini, cut into pieces (3-4 cm)
- 250 g sweet potato, cut into pieces (3-4 cm)
- 6 eggs
- 1 tsp ground sea salt
- 50 g feta cheese
- 20 g pepita seeds, toasted (optional)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1711 kJ / 407 kcal
- Proteína
- 17.3 g
- Carbohidratos
- 15.5 g
- Grasa
- 30.6 g
- Grasa saturada
- 5.2 g
- Fibra
- 3.2 g
- Sodio
- 587 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Sweet potato, parsnip and broccoli frittata
55 min
Colourful quinoa salad
40 min
Lentil and pumpkin pot pies
1h 25min
Mediterranean vegetable bake
50 min
Mashed pea and corn slice
40 min
Vegetable bake with goat's feta
1h 30min
Pumpkin tart
2h 15min
Vegetable curry with cauliflower couscous
45min
Vegetarian quiche
1h 55min
Roasted pumpkin and quinoa risotto
40 min
Pesto spaghetti with roast pumpkin
50 min
Feta, spinach and potato frittata
1h