
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 40 g unsalted butter cut into pieces, plus extra for greasing
- 130 g fresh English spinach
- 40 g sun-dried tomatoes
- 100 g yoghurt
- 2 eggs
- 30 g rice bran oil
- 60 g water
- 80 g brown rice flour (see Tips)
- 30 g gluten free cornflour
- 20 g buckwheat flour (see Tips)
- 1 tsp gluten free baking powder (see Tips)
- ½ tsp bicarbonate of soda
- ½ tsp salt
- 1 pinch ground black pepper
- 80 g Danish feta cut into pieces (approx. 1 cm)
- Inf. nutricional
- por 1 portions
- Calorías
- 274 kcal / 1151.3 kJ
- Proteína
- 8.3 g
- Grasa
- 16.5 g
- Carbohidratos
- 21.9 g
- Fibra
- 2.7 g
- Grasa saturada
- 7.5 g
- Sodio
- 560.5 mg
Recetas alternativas
Ham and cheese quinoa muffins
1h 30min
Broccoli chive muffins (10-12 months)
30min
Spinach and feta galette
1h 50min
Beetroot, feta and spinach quiche
1h 40min
Nutty pancakes with stone fruit compote
1h
Carrot poppy seed muffins
1h 15min
Baked broccoli bites with tofu mayonnaise
55min
Pumpkin and turmeric loaf
1h 50min
Sweet potato, parsnip and broccoli frittata
55min
Wheat, nut and dairy free muesli slice
1h 45min
Zucchini banana loaf
1h 45min
Coconut and beetroot balls
40min