Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Pasta dough
- 200 g plain flour
- ¼ tsp sea salt (optional)
- 2 eggs
- 2 tbsp water
Spinach filling
- 1 lemon, zest only, no white pith
- 40 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 120 g fresh baby spinach
- 300 g water
- 250 g ricotta (see Tips)
Tomato sauce
- 1 brown onion, cut into quarters
- 1 garlic clove
- 30 g extra virgin olive oil
- 400 g canned tomatoes
Ravioli
- 1 egg, lightly beaten (see Tips)
- water, to boil
- 2 tsp sea salt (optional)
- extra virgin olive oil, to drizzle
- Parmesan cheese, grated, to serve
- Inf. nutricional
- por 1 piece
- Calorías
- 292 kJ / 69.8 kcal
- Proteína
- 3.2 g
- Carbohidratos
- 7.1 g
- Grasa
- 3.2 g
- Grasa saturada
- 1.3 g
- Fibra
- 0.7 g
- Sodio
- 206.3 mg
En colecciones
Recetas alternativas
No fail mash potato
20min
Mashed potatoes for two (peeler)
30min
Chocolate mousse pots (Diabetes)
6h 10min
Mixed veggie and cheddar egg muffins (6 months+)
30min
Freeform basic bread
1h 35min
Lentil, spinach and cauliflower purée (first foods)
35min
Hidden veg sausage rolls
45min
ABC muffins
40min
Thermomumma white sandwich bread loaf
3h 30min
Traditional sausage rolls
50min
Vegemite® and cheese scrolls
1h 35min
Cheese and bacon rolls
2h