Versiones compatibles
Crumbed cutlets with cauliflower purée (Post-natal)
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Cauliflower purée
- 500 g cauliflower, broken into florets
- 50 g butter
- 70 g quark (see Tips)
- sea salt, to taste (see Tips)
- ground black pepper, to taste
Mountain pepperberry crumbed cutlets
- 130 g sourdough bread, torn into pieces
- 2 tsp ground mountain pepperberry (see Tips)
- ¼ tsp sea salt (see Tips)
- 2 - 3 tbsp spelt flour, for coating
- 1 egg
- 8 lamb cutlets
- 4 - 5 tbsp olive oil, for shallow frying
- spinach pesto, to serve (see Tips)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2082.6 kJ / 495.9 kcal
- Proteína
- 23.5 g
- Carbohidratos
- 23 g
- Grasa
- 33.6 g
- Fibra
- 5.6 g
En colecciones
Recetas alternativas
Salmon and fennel risotto
30min
Lamb cutlets with spinach and pea purée
40min
Risotto with zucchini and prawns
1h 15min
Oysters Kilpatrick
15min
Guacamole
10min
Cauliflower mash
25min
Mediterranean salmon and couscous parcels
25min
Oysters Mignonette
5min
Prawn tacos with avocado lime sauce
50min
Beef cheeks with vanilla carrot purée and thyme glazed carrots
7h 25min
Grilled eye fillet with Café de Paris butter
45min
Fish tacos with Kewpie mayonnaise
1h 30min