
Versiones compatibles
Crumbed cutlets with cauliflower purée (Post-natal)
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Cauliflower purée
- 500 g cauliflower broken into florets
- 50 g butter
- 70 g quark (see Tips)
- sea salt to taste (see Tips)
- ground black pepper to taste
Mountain pepperberry crumbed cutlets
- 130 g sourdough bread torn into pieces
- 2 tsp ground mountain pepperberry (see Tips)
- ¼ tsp sea salt (see Tips)
- 2 - 3 tbsp spelt flour for coating
- 1 egg
- 8 lamb cutlets
- 4 - 5 tbsp olive oil for shallow frying
- spinach pesto to serve (see Tips)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 495.9 kcal / 2082.6 kJ
- Proteína
- 23.5 g
- Grasa
- 33.6 g
- Carbohidratos
- 23 g
- Fibra
- 5.6 g
En colecciones
Recetas alternativas
Beurre blanc
15min
Neroli Pichy's Pork belly with pickled apple and walnut salad
2h
Béarnaise sauce
20min
Béchamel sauce (TM6 - 1100 g)
15min
Grilled eye fillet with Café de Paris butter
45min
Surf and turf with pink peppercorn sauce
45min
Lamb rack with port sauce and parsnip purée
1h
Anne Tesconi's Chicken roulade all'Italiana
1h 25min
Fish tacos with Kewpie mayonnaise
1h 30min
Café de Paris butter
25min
Chicken and thyme pâté (10-12 months)
24h 35min
Hollandaise sauce (TM6)
15min