Versiones compatibles
Crumbed cutlets with cauliflower purée (Post-natal)
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Cauliflower purée
- 500 g cauliflower, broken into florets
- 50 g butter
- 70 g quark (see Tips)
- sea salt, to taste (see Tips)
- ground black pepper, to taste
Mountain pepperberry crumbed cutlets
- 130 g sourdough bread, torn into pieces
- 2 tsp ground mountain pepperberry (see Tips)
- ¼ tsp sea salt (see Tips)
- 2 - 3 tbsp spelt flour, for coating
- 1 egg
- 8 lamb cutlets
- 4 - 5 tbsp olive oil, for shallow frying
- spinach pesto, to serve (see Tips)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2082.6 kJ / 495.9 kcal
- Proteína
- 23.5 g
- Carbohidratos
- 23 g
- Grasa
- 33.6 g
- Fibra
- 5.6 g
En colecciones
Recetas alternativas
Silky sweet potato mash
25 min
Lamb shanks with risoni and feta
3h 50min
Lamb cutlets with spinach and pea purée
40 min
Lamb rack with port sauce and parsnip purée
1h
Oysters Mignonette
5 min
Parmesan-crusted lamb cutlets, creamed spinach and smashed spuds
1h 15 min
Choron sauce (Tomato béarnaise)
20 min
Cauliflower mash
25 min
Confit salmon, Parmesan gnocchi with cauliflower cream
7h 10min
Steamed scallops with cauliflower and truffle purée
35 min
Beef cheeks with vanilla carrot purée and thyme glazed carrots
7h 25min
Scallops with pea purée
25 min