Crumbed cutlets with cauliflower purée (Post-natal)
TM6 TM5

Crumbed cutlets with cauliflower purée (Post-natal)

4.7 ( 16 valoraciones )

Ingredientes

Cauliflower purée

  • 500 g cauliflower broken into florets
  • 50 g butter
  • 70 g quark (see Tips)
  • sea salt to taste (see Tips)
  • ground black pepper to taste

Mountain pepperberry crumbed cutlets

  • 130 g sourdough bread torn into pieces
  • 2 tsp ground mountain pepperberry (see Tips)
  • ¼ tsp sea salt (see Tips)
  • 2 - 3 tbsp spelt flour for coating
  • 1 egg
  • 8 lamb cutlets
  • 4 - 5 tbsp olive oil for shallow frying
  • spinach pesto to serve (see Tips)

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
495.9 kcal / 2082.6 kJ
Proteína
23.5 g
Grasa
33.6 g
Carbohidratos
23 g
Fibra
5.6 g

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas