Versiones compatibles
Parmesan-crusted lamb cutlets, creamed spinach and smashed spuds
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Parmesan crust
- 60 g day old sourdough bread
- 2 garlic cloves
- 50 g Parmesan cheese, crust removed and cut into pieces (2 cm)
- 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 60 g Brazil nuts
- 1 egg
- 30 g unsalted butter
- 1 tsp Dijon mustard
- 1 tsp fresh ground black pepper
Lamb
- 6 lamb cutlets, French trimmed (see Tips)
- 2 tbsp honey
- 600 g water
- 300 g kipfler potatoes, cut into halves
- 200 g fresh baby spinach leaves
- 1 tbsp olive oil, plus extra for frying
- salt, to season
- fresh ground black pepper, to season
- 5 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, finely chopped
- 20 g unsalted butter
- 50 g pouring (whipping) cream
- ½ tsp ground nutmeg
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 4948.5 kJ / 1178 kcal
- Proteína
- 41.7 g
- Carbohidratos
- 59 g
- Grasa
- 85.3 g
- Grasa saturada
- 34.4 g
- Fibra
- 11.4 g
- Sodio
- 712.7 mg
Recetas alternativas
Pork meatballs with couscous
50 min
Beef stroganoff
35 min
Beef ragu
1h 25min
Lamb cutlets with spinach and pea purée
40 min
Cranberry and Camembert stuffed chicken
45min
Pork cannelloni with vegetable sauce
1h
Hollandaise sauce
15min
Lamb shanks with risoni and feta
3h 50min
Lamb cutlets with pumpkin and pistachio salad
40 min
Crumbed cutlets with cauliflower purée (Post-natal)
40 min
Lamb Moussaka
1h 30min
Lamb fillets with pink peppercorn sauce
30 min