Versiones compatibles
Parmesan-crusted lamb cutlets, creamed spinach and smashed spuds
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Parmesan crust
- 60 g day old sourdough bread
- 2 garlic cloves
- 50 g Parmesan cheese, crust removed and cut into pieces (2 cm)
- 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 60 g Brazil nuts
- 1 egg
- 30 g unsalted butter
- 1 tsp Dijon mustard
- 1 tsp fresh ground black pepper
Lamb
- 6 lamb cutlets, French trimmed (see Tips)
- 2 tbsp honey
- 600 g water
- 300 g kipfler potatoes, cut into halves
- 200 g fresh baby spinach leaves
- 1 tbsp olive oil, plus extra for frying
- salt, to season
- fresh ground black pepper, to season
- 5 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, finely chopped
- 20 g unsalted butter
- 50 g pouring (whipping) cream
- ½ tsp ground nutmeg
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 4948.5 kJ / 1178 kcal
- Proteína
- 41.7 g
- Carbohidratos
- 59 g
- Grasa
- 85.3 g
- Grasa saturada
- 34.4 g
- Fibra
- 11.4 g
- Sodio
- 712.7 mg
Recetas alternativas
Beef stroganoff
35min
Mongolian lamb hot pot
3h 25min
Pork san choy bau
25min
Lamb fillets with pink peppercorn sauce
30min
Chicken pesto pasta
30min
Barbecued beef with ssamjang sauce
2h 25 min
Beef ragu
1h 25min
Lamb shanks with risoni and feta
3h 50min
Lamb cutlets with pumpkin and pistachio salad
40min
Thai red chicken curry
30min
Grilled eye fillet with Café de Paris butter
45min
Chorizo and chicken pasta
50min