
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 40 g butter cut into pieces (1-2 cm)
- 2 eschalots (approx. 30 g), peeled and cut into halves
- 2 garlic cloves
- 1 tbsp water to de-glaze frying pan
- ½ tsp Meat stock paste to taste (see Tips)
- 2 tsp pink peppercorns
- 300 g new baby potatoes unpeeled, washed and cut into pieces (2-3 cm)
- 400 - 500 g boneless lamb loins or lamb fillet (approx. 3-4 fillets)
- 1 pinch sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 1 bunch green asparagus (130-150 g), trimmed and cut into halves
- 1 carrot cut into matchsticks
- 1 tbsp whiskey
- 1 tsp cornflour
- 60 g pouring (whipping) cream
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 435.8 kcal / 1830.8 kJ
- Proteína
- 29 g
- Grasa
- 29.3 g
- Carbohidratos
- 12.8 g
- Fibra
- 3.8 g
- Grasa saturada
- 14.8 g
- Sodio
- 316 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Chorizo and chicken pasta
50min
Spice-rubbed chicken with maple glaze
25min
Beef stroganoff
35min
Meatballs with tomato sauce
40min
Lasagne bolognese
2h 30min
Sausage sizzle with beer braised onions
1h 15min
Beef "Burgundy"
40min
Chicken and warm potato salad
55min
Lamb spezzatino
1h 45min
Lemon chicken with crispy potatoes
2h 40min
Chicken with sparkling wine cream sauce
1h 5min
Paprika chicken with creamy paprika sauce
40min