Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 40 g butter, cut into pieces (1-2 cm)
- 2 eschalots (approx. 30 g), peeled and cut into halves
- 2 garlic cloves
- 1 tbsp water, to de-glaze frying pan
- ½ tsp Meat stock paste, to taste (see Tips)
- 2 tsp pink peppercorns
- 300 g new baby potatoes, unpeeled, washed and cut into pieces (2-3 cm)
- 400 - 500 g boneless lamb loins or lamb fillet (approx. 3-4 fillets)
- 1 pinch sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 1 bunch green asparagus (130-150 g), trimmed and cut into halves
- 1 carrot, cut into matchsticks
- 1 tbsp whiskey
- 1 tsp cornflour
- 60 g pouring (whipping) cream
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1830.8 kJ / 435.8 kcal
- Proteína
- 29 g
- Carbohidratos
- 12.8 g
- Grasa
- 29.3 g
- Grasa saturada
- 14.8 g
- Fibra
- 3.8 g
- Sodio
- 316 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Pork fillet with mustard
35min
Spice-rubbed chicken with maple glaze
25min
Parmesan-crusted lamb cutlets, creamed spinach and smashed spuds
1h 15min
Cranberry and Camembert stuffed chicken
45min
Pork cannelloni with vegetable sauce
1h
Beef stroganoff
35min
Beef "Burgundy"
40min
Lamb cutlets with pumpkin and pistachio salad
40min
Chicken and mushroom lasagne
1h 55min
Beef ragu
1h 25min
Curry lamb cutlets
1h
Chicken in peanut sauce with chilli-cucumber salad
35min