Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 3000 - 4000 g Jarrahdale pumpkin (approx. 23-25 cm)
- 1 tbsp butter
- 1 tbsp soft brown sugar
- ½ tsp sea salt
- 1 tsp ground black pepper
- 700 g beef chuck steak, cut into pieces (3 cm)
- 50 g plain flour
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
- 1 celery stalk, trimmed and cut into thirds
- 2 garlic cloves
- 1 sprig fresh rosemary (approx. 10 cm), leaves only
- 4 fresh sage leaves
- 20 g vegetable oil
- 1 tbsp Meat stock paste (see Tips)
- 130 g red wine
- 40 g tomato paste
- 1 tsp dried oregano
- 1 dried bay leaf
- 200 g potato, peeled and cut into cubes (1.5 cm)
- 1 carrot (approx. 100 g), cut into slices (5 mm)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2504.2 kJ / 596.2 kcal
- Proteína
- 37.5 g
- Carbohidratos
- 69.6 g
- Grasa
- 14.7 g
- Grasa saturada
- 4.9 g
- Fibra
- 20.6 g
- Sodio
- 481.1 mg
Recetas alternativas
Beef stew with buttermilk dumplings
1h 40min
Curried sausages and lentils
1h
Chicken fusilli with mushrooms
40min
Chicken and sweet corn soup
30min
Beef and mushroom hot pot
2h
Mexican cottage pie
1h 30min
Quick chicken curry
35min
Mystery soup
45min
Shepherd's pie
55min
Chicken with creamy vegetable sauce
35min
Moroccan beef stew with Israeli couscous
40min
Fragrant curried mince with tomato salad
40min