Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 3000 - 4000 g Jarrahdale pumpkin (approx. 23-25 cm)
- 1 tbsp butter
- 1 tbsp soft brown sugar
- ½ tsp sea salt
- 1 tsp ground black pepper
- 700 g beef chuck steak, cut into pieces (3 cm)
- 50 g plain flour
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
- 1 celery stalk, trimmed and cut into thirds
- 2 garlic cloves
- 1 sprig fresh rosemary (approx. 10 cm), leaves only
- 4 fresh sage leaves
- 20 g vegetable oil
- 1 tbsp Meat stock paste (see Tips)
- 130 g red wine
- 40 g tomato paste
- 1 tsp dried oregano
- 1 dried bay leaf
- 200 g potato, peeled and cut into cubes (1.5 cm)
- 1 carrot (approx. 100 g), cut into slices (5 mm)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2504.2 kJ / 596.2 kcal
- Proteína
- 37.5 g
- Carbohidratos
- 69.6 g
- Grasa
- 14.7 g
- Grasa saturada
- 4.9 g
- Fibra
- 20.6 g
- Sodio
- 481.1 mg
Recetas alternativas
Meat stock paste
45min
Beef Burgundy
1h 45min
Beef and mushroom hot pot
2h
Beef stew with buttermilk dumplings
1h 40min
Lamb stew with couscous
2h 10min
Spinach and cheese-filled meatloaf
1h 15min
Beef stroganoff
35min
Aussie meat pies
2h
Meatballs with tomato sauce
40min
All-in-one 'roast' beef
1h 30min
Chicken and capsicum souvlaki with rice
1h 5min
Irish stew
1h 30min