Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Steamed buns
- olive oil, for greasing
- 300 g water
- 3 tsp dried instant yeast, or 30 g fresh yeast, crumbled
- 500 g plain flour
- 2 tsp sea salt
Pulled pork and apple
- 1000 - 1200 g boneless pork shoulder
- 40 g olive oil, plus extra to rub over crackle
- 1 tsp sea salt
- 3 garlic cloves
- 1 red onion (approx.120 g), cut into halves
- 1 carrot (approx. 110 g), cut into quarters
- 2 celery stalks (approx. 80 g), cut into quarters
- ½ fennel bulb (approx. 80 g), trimmed and thinly sliced
- 2 Granny Smith apples, core removed and cut into eighths
- 2 tsp ground smoked paprika
- 1 tsp mustard powder
- ½ tsp dried chilli flakes
- 1 tbsp brown sugar
- 50 g apple cider vinegar
- 30 g white wine vinegar
- 50 g treacle
- 1 tbsp Chicken stock paste (see Tips)
- 1 tbsp tomato paste
- 1 - 2 tbsp full cream milk, for brushing
- mixed salad greens, to serve
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 3744.8 kJ / 891.7 kcal
- Proteína
- 48.9 g
- Carbohidratos
- 80.1 g
- Grasa
- 40.7 g
- Grasa saturada
- 12.8 g
- Fibra
- 7 g
- Sodio
- 1497.6 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Chicken Caesar pasta salad
55 min
Meatballs with tomato sauce
40 min
Rosemary meat pies
3h 30min
Aussie meat pies
2h
Cajun chicken schnitzel and slaw
45 min
Honey lime chicken supremes with Mango chutney
1h 15 min
Meatball subs
55 min
Greek lamb rolls with yoghurt dressing
40 min
Pork cannelloni with vegetable sauce
1h
Cranberry and Camembert stuffed chicken
45 min
Sour cream and chicken enchiladas
1h 10 min
Sticky meatball subs
1h