Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 90 g hot chilli sauce
- 90 g soy sauce
- 1 tbsp Chinese cooking wine
- 500 - 600 g pork loin steaks, cut into pieces (2-3 cm)
- 10 sprigs fresh coriander, leaves and stalks
- 4 sprigs fresh mint, leaves only
- 40 g lime juice (1 lime)
- 1 - 2 pinches salt
- 1 - 2 pinches ground black pepper
- 80 g coconut chips (see Tips)
- 50 g sunflower seeds
- 100 g dried apricots, cut into halves
- 50 g pepitas
- 2 garlic cloves
- 40 g olive oil
- 1 - 2 baby cos lettuce (approx. 250 g), leaves separated and chopped as desired
- 6 tortillas, wraps or flatbreads of choice
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2229.2 kJ / 530.8 kcal
- Proteína
- 34.8 g
- Carbohidratos
- 37 g
- Grasa
- 25.1 g
- Grasa saturada
- 5.4 g
- Fibra
- 9.2 g
- Sodio
- 1519.5 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Curried beef and noodles (Aussie chow mein)
25min
Chicken and cashews
55min
Mexican cottage pie
1h 30min
Meatballs with tomato sauce
40min
Chicken rolls with apples, sweet potatoes and curry sauce
1h 25 min
Lamb cutlets with pumpkin and pistachio salad
40min
Sweet and sour meatballs with vegetables
50min
Spinach and cheese-filled meatloaf
1h 15min
Paprika chicken with creamy paprika sauce
40min
Cajun chicken schnitzel and slaw
45min
Chicken and mushroom lasagne
1h 55min
Classic meatloaf
1h 35min