Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 200 g basmati rice
- 1060 g water, plus extra for soaking
- 50 g plain flour (see Tips)
- 70 g cornflour (see Tips), plus 1 tbsp extra
- 700 g pork loin steaks, cut into bite-size pieces (approx. 2.5 cm) (see Tips)
- 40 g soy sauce
- 1 tsp Chinese five spice powder
- 2 tsp sesame oil
- 1 egg, lightly beaten
- 2 garlic cloves
- 2 cm piece fresh ginger, peeled
- 150 g tomato passata
- 80 g rice wine vinegar
- 80 g white sugar
- 250 g fresh pineapple, peeled, cored and cut into pieces (2-3 cm - see Tips)
- 4 spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces (3 cm)
- 200 g red capsicum, deseeded and cut into pieces (2 cm)
- 1 tsp salt
- 2000 g peanut oil, for frying
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 3294.4 kJ / 784.4 kcal
- Proteína
- 51.3 g
- Carbohidratos
- 97.5 g
- Grasa
- 19.8 g
- Grasa saturada
- 4 g
- Fibra
- 4.7 g
- Sodio
- 1118.2 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Beef stew with buttermilk dumplings
1h 40min
Sticky sesame chicken
40min
Asian-style pork noodles
1h
Chicken and cashews
55min
Mongolian lamb hot pot
3h 25 min
Honey BBQ Chicken
1h
Pork belly with spring onions
1h 10min
Chinese pork with vegetables
1h 20min
Niu rou mian (beef noodles)
35min
Sweet and sour meatballs with vegetables
50min
Stir-fry beef bowl
35min
Chorizo and chicken pasta
50min