Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 3 - 4 garlic cloves
- 3 cm piece fresh turmeric, peeled
- 3 cm piece fresh ginger, peeled
- 1 brown onion, cut into quarters
- 1 fresh long red chilli (small), trimmed, deseeded and cut into halves (optional - see Tips)
- 60 g butter, cut into pieces
- 1 tsp ground cumin
- 1 tsp ground cardamom
- 1 tsp ground cinnamon
- 2 tsp sweet paprika
- 2 tsp garam masala
- 2 tsp ground coriander
- 150 g cherry tomatoes, cut into halves
- 100 g tomato paste
- 1000 g chicken thigh fillets, cut into cubes (5-6 cm)
- 1 tbsp lime juice, plus extra wedges to serve (optional - see Tips)
- 100 g fresh baby spinach leaves
- 1 - 2 tsp sea salt (optional - see Tips)
- 150 g pouring (whipping) cream
- 2 - 3 sprigs fresh coriander, leaves only, chopped
- natural yoghurt, to serve
- cooked rice, to serve
- Inf. nutricional
- por 1 portions
- Calorías
- 2536.6 kJ / 604 kcal
- Proteína
- 50.2 g
- Carbohidratos
- 10.3 g
- Grasa
- 39.4 g
- Fibra
- 7.1 g
En colecciones
Recetas alternativas
Chicken, leek and corn pie
1h 15min
Chunky bolognese
50min
Mini vegetable pasta (10-12 months)
50min
Chicken pesto pasta
30min
Chicken meatballs with coconut rice
35min
Easy satay chicken
40min
Bolognese sauce
40min
American-style pancakes
40min
Basic muffin mix
30min
Woodys "no butter" butter chicken
40min
Cauliflower macaroni cheese (Toddlers and beyond)
1h
Banana and oat mini muffins
40min