
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 250 g coconut cream
- 60 g Thai green curry paste (see Tips)
- 500 g skinless chicken thigh fillets cut into pieces (3 cm)
- 30 - 50 g fish sauce to taste
- 1 tsp palm sugar
- 250 - 300 g fresh mixed mushrooms (i.e. shiitake, button, field), cut into bite-sized pieces or slices
- 80 g canned bamboo shoots drained
- 7 fresh kaffir lime leaves
- fresh Thai basil leaves or coriander leaves, for garnishing
- fresh long green chillies trimmed, deseeded if preferred and cut into thin slices (optional)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 329.3 kcal / 1383 kJ
- Proteína
- 27.5 g
- Grasa
- 21.2 g
- Carbohidratos
- 6.4 g
- Fibra
- 2.8 g
- Grasa saturada
- 13.8 g
- Sodio
- 1848.9 mg
Recetas alternativas
Lamb korma
4h
Sri Lankan red beef curry
1h 40min
Thai red curry paste
15min
Thai green curry paste
10min
Thai red pork curry
35min
Curry laksa
45min
Thai chilli chicken and basil
30min
Lamb saag
1h 30min
Coconut fish curry
1h 10min
Prawn and chicken laksa
40min
Quick massaman beef curry
40min
Thai red chicken curry
30min