Dispositivos y accesorios
Tandoori paste
Prep. 5min
Total 5min
620 g
Ingredientes
-
coriander seeds1 tbsp
-
cumin seeds1 ½ tbsp
-
black cardamom pods6
-
whole cloves10
-
Kashmiri chilli powder2 tbsp
-
ground turmeric1 tbsp
-
ground cinnamon2 tbsp
-
sea salt1 tbsp
-
brown sugar60 g
-
tomato paste120 g
-
garlic cloves or garlic paste (see Tips)120 g
-
piece fresh ginger cut into 2 - 3 cm pieces or ginger paste (see Tips)80 g
-
extra virgin olive oil plus extra to preserve200 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 620 g
Sodio
5053.5 mg
Proteína
19.28 g
Calorías
12118 kJ /
2885 kcal
Grasa
249.97 g
Fibra
52.08 g
Grasa saturada
38.5 g
Carbohidratos
129.44 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién podría gustarte...
Thai red curry paste
15min
Garam masala
10min
Murgh makhani (Butter chicken)
1h 15min
Korma spice blend
5min
Chicken korma with cashews
30min
Madras curry powder
15min
Garlic and coriander naan
1h 30min
Ginger paste
15min
Garlic paste
20min
Chicken korma
45min
Chicken tikka masala
1h 10min
Murgh makhani (Butter chicken)
1h 15min