
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 30 g olive oil
- 3 garlic cloves
- 225 g red onion cut into quarters
- 100 g celery stalks cut into pieces (approx. 3 cm)
- 180 g carrot cut into pieces (approx. 3 cm)
- 2 sprigs fresh thyme leaves only
- 2 sprigs fresh sage leaves only
- 2 sprigs fresh rosemary leaves only
- ¼ tsp dried chilli flakes
- 2 dried bay leaves
- 250 g dry red wine
- 1000 g beef chuck steak cut into pieces (approx. 2-3 cm)
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 50 g tomato paste
- 400 g canned crushed tomatoes
- 1 - 2 pinches white sugar
- 1 - 2 pinches salt
- 1 - 2 pinches ground black pepper
- Parmesan cheese shaved, for garnishing
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 402.7 kcal / 1691.2 kJ
- Proteína
- 39.6 g
- Grasa
- 23.9 g
- Carbohidratos
- 6.3 g
- Fibra
- 3.6 g
- Grasa saturada
- 8.1 g
- Sodio
- 471.6 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Chorizo and chicken pasta
50min
Chicken cacciatore
50min
Beef stroganoff
35min
Sticky sesame chicken
40min
"Hug in a mug" chicken soup
30min
Beef and potato massaman curry
2h 10min
Hunter's lemon chicken rissoles
1h
Chicken and pesto risoni
35min
Sour cream and chicken enchiladas
1h 10min
Mongolian lamb hot pot
3h 25min
Apricot chicken risotto
30min
Paprika chicken with sour cream sauce
1h 15min