Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 30 g olive oil
- 3 garlic cloves
- 225 g red onion, cut into quarters
- 100 g celery stalks, cut into pieces (approx. 3 cm)
- 180 g carrot, cut into pieces (approx. 3 cm)
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- 2 sprigs fresh sage, leaves only
- 2 sprigs fresh rosemary, leaves only
- ¼ tsp dried chilli flakes
- 2 dried bay leaves
- 250 g dry red wine
- 1000 g beef chuck steak, cut into pieces (approx. 2-3 cm)
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 50 g tomato paste
- 400 g canned crushed tomatoes
- 1 - 2 pinches white sugar
- 1 - 2 pinches salt
- 1 - 2 pinches ground black pepper
- Parmesan cheese, shaved, for garnishing
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1691.2 kJ / 402.7 kcal
- Proteína
- 39.6 g
- Carbohidratos
- 6.3 g
- Grasa
- 23.9 g
- Grasa saturada
- 8.1 g
- Fibra
- 3.6 g
- Sodio
- 471.6 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Beef stew with buttermilk dumplings
1h 40 min
Beef stroganoff
35min
Quick massaman beef curry
40min
Mongolian lamb hot pot
3h 25min
Beef and potato massaman curry
2h 10min
Apricot chicken risotto
30min
Chilli beef with lemon feta
30min
Easy satay chicken
40min
Meatballs with tomato sauce
40min
Chicken cacciatore
50 min
Paprika chicken with sour cream sauce
1h 15min
Chorizo and chicken pasta
50 min