Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 sprig fresh basil, leaves only (optional)
- 1 brown onion, cut into halves
- 3 garlic cloves
- 50 g olive oil
- 400 g canned chopped tomatoes
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 650 g water
- 50 g tomato paste
- ½ tsp salt (optional)
- 400 g mixed vegetables (e.g. potato, carrot, mushroom, celery), diced or cut into pieces (see Tips)
- 400 g canned borlotti beans, rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
- 100 g dried pasta shells
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1076.2 kJ / 256.2 kcal
- Proteína
- 9.1 g
- Carbohidratos
- 29.4 g
- Grasa
- 9.4 g
- Grasa saturada
- 1.6 g
- Fibra
- 8 g
- Sodio
- 548.3 mg
Recetas alternativas
Cauliflower soup with bacon dust
35 min
Pasta e fagioli (Pasta and beans)
40 min
Chicken cacciatore
50 min
Mushroom risotto
30 min
Pumpkin soup
30 min
Vegetable stock paste
30 min
Vegetable soup
35 min
Tomato pasta sauce
40 min
Hearty seven vegetable soup
30 min
Spiced lentil vegetable soup
1h 30 min
Pea and ham soup
2h 20min
Chunky mixed vegetable soup
50 min