Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 50 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 1 fresh long red chilli, deseeded if preferred, cut into pieces
- 1 garlic clove
- 50 g olive oil
- 1 celery stalk, leaves included, cut into pieces
- 800 g canned borlotti beans (2 cans), drained and rinsed (approx. 500 g after draining)
- 2 ripe tomatoes, cut into halves
- 2 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 900 g water
- 300 g small dried pasta (e.g. ditali, macaroni)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1618.1 kJ / 385.3 kcal
- Proteína
- 15.2 g
- Carbohidratos
- 52.5 g
- Grasa
- 12.3 g
- Grasa saturada
- 3 g
- Fibra
- 6.7 g
- Sodio
- 689.7 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Mushroom risotto
30min
Tagliatelle with porcini mushrooms
1h
Minestrone
40min
Millet-stuffed cabbage rolls with mushroom sauce
1h 40min
Grain salad lettuce cups
1h 55min
Mushroom quinotto
30min
Tuscan bean soup
30min
Ricotta dumplings with napoli sauce
55min
Pasta in tomato sauce with ham and chorizo
30min
Lentil hotpot
12h 45min
Asparagus risotto
40min
Pasta with tuna
30min