
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 20 g Parmesan cut into pieces (3 cm), plus extra shaved, to garnish
- 1 sprig fresh rosemary (approx. 10 cm long), leaves only
- 1 sprig fresh thyme leaves only
- ½ brown onion (approx. 40 g)
- 1 garlic clove
- 20 g olive oil
- 50 g pancetta diced
- 1 celery stalk (approx. 30 g), diced
- 1 carrot (approx. 70 g), diced
- 30 g zucchini diced
- 200 g canned chopped tomatoes
- 400 g canned mixed beans rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
- 160 g water
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tip)
- ½ tsp dried chilli flakes
- 2 slices crusty bread to serve
- Inf. nutricional
- por 2 portions
- Calorías
- 1056.1 kcal / 4435.8 kJ
- Proteína
- 54 g
- Grasa
- 41.7 g
- Carbohidratos
- 98.2 g
- Fibra
- 30.8 g
- Grasa saturada
- 12.4 g
- Sodio
- 3639.5 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Spanish green lentil and chorizo soup
12h 45min
Tuscan bean soup
40min
Lamb and barley soup
50min
Spiced Moroccan lentil soup
40min
Minestrone
40min
Vegetable soup
35min
Barley, bacon and chorizo soup
50min
Hearty seven vegetable soup
30min
Black bean tomato soup with coriander lime cream
45min
Spiced lentil vegetable soup
1h 30min
Broccoli soup with sage oil
30min
Tomato and red lentil soup
30min