Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 70 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 2 sprigs fresh rosemary (approx. 10 cm long), leaves only
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- ½ brown onion (approx. 75 g)
- 2 garlic cloves
- 20 g olive oil
- 150 g pancetta, cut into cubes (1 cm)
- 2 celery stalks, cut into cubes (1 cm)
- 1 carrot, cut into cubes (1 cm)
- 100 g zucchini, cut into cubes (1 cm)
- 400 g canned chopped tomatoes
- 400 g canned chickpeas, rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
- 400 g canned kidney beans, rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
- 400 g canned cannellini beans, rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
- 400 g water
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 1 tsp dried chilli flakes
- Parmesan cheese, shaved for garnishing (optional)
- 6 slices crusty bread, to serve
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1487.6 kJ / 354.2 kcal
- Proteína
- 21.3 g
- Carbohidratos
- 35.2 g
- Grasa
- 10.9 g
- Grasa saturada
- 4 g
- Fibra
- 12 g
- Sodio
- 1261.6 mg
Recetas alternativas
Lentil moussaka
3h 30 min
Tomato and red lentil soup
30 min
Minestrone
40 min
Moroccan harira soup with chicken
55 min
Black bean tomato soup with coriander lime cream
45min
Spiced lentil vegetable soup
1h 30min
Tuscan bean soup
30 min
Spiced Moroccan lentil soup
40 min
Vegetable soup
35 min
Tuscan Bean Soup
50 min
Pasta e fagioli
26h
Zucchini, lentil and coconut stew
30 min