
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Soup
- 150 g dried green lentils
- 600 g water plus extra for soaking
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
- 1 garlic clove
- 1 red capsicum deseeded and cut into pieces
- ½ tsp ground smoked paprika
- 30 g olive oil
- 1 carrot cut into pieces
- 2 celery stalks cut into pieces
- 100 g pumpkin cut into cubes (2-3 cm)
- 1 dried bay leaf
- 2 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 2 chorizo sausage (approx. 250 g), cut into slices (1 cm)
Pancetta croutons
- 4 slices bread each slice cut into 3 strips
- 12 slices pancetta
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 329.1 kcal / 1382.4 kJ
- Proteína
- 21.2 g
- Grasa
- 16.3 g
- Carbohidratos
- 22.1 g
- Fibra
- 6.9 g
- Grasa saturada
- 4.6 g
- Sodio
- 2117.1 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Tuscan bean soup
30min
Tuscan bean soup
40min
Lentil hotpot
12h 45min
Chicken cacciatore
50min
Spiced Moroccan lentil soup
40min
Minestrone
40min
Barley, bacon and chorizo soup
50min
Moroccan harira soup with chicken
55min
Mexican chicken stew
40min
Black bean tomato soup with coriander lime cream
45min
Spiced lentil vegetable soup
1h 30min
Vienna sausages with split pea soup
1h 10min