Versiones compatibles
Black bean tomato soup with coriander lime cream
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 20 g olive oil
- 1 brown onion (approx. 120 g), cut into halves
- 1 garlic clove
- 80 g celery, cut into pieces
- 2 sprigs fresh coriander, leaves only, plus extra for garnishing
- 50 g roasted red capsicum
- 1 tsp ground cumin
- ½ tsp chilli powder
- 1 tbsp tomato paste
- ¼ tsp ground black pepper
- 400 g canned black beans, rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
- 400 g canned diced tomatoes
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 500 g water
- ¼ tsp salt
- 1 lime, zested and juiced (1 tsp juice), plus extra lime wedges to serve
- 70 g sour cream
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 922.5 kJ / 219.5 kcal
- Proteína
- 6.5 g
- Carbohidratos
- 12.5 g
- Grasa
- 13 g
- Grasa saturada
- 5.7 g
- Fibra
- 7.2 g
- Sodio
- 588.6 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Spiced Moroccan lentil soup
40min
Curried carrot and ginger soup
40min
Tuscan bean soup
40min
Tomato and lentil dahl
35min
Creamy tomato and basil soup
30min
Vegetable chilli
50min
Smoky Mexican bean soup
35min
Zucchini, lentil and coconut stew
30min
Tuscan bean soup
30min
Vegetarian chilli
35min
Black bean enchiladas
1h 20min
Creamy capsicum and zucchini soup
40min