Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Gremolata
- 1 garlic clove
- 50 g mixed fresh herbs of choice, leaves only
- 50 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 1 lemon, peel only, no white pith
- ½ tsp dried chilli flakes (optional)
- 60 g extra virgin olive oil
- 40 g freshly squeezed lemon juice
Soup
- 20 g extra virgin olive oil
- 100 g bacon, cut into pieces
- 120 g onion, cut into halves
- 1 garlic clove
- 1 celery stalk, cut into pieces
- 70 g carrots, sliced
- 30 g tomato paste
- 2 fennel bulbs (approx. 350 g), sliced
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- ½ tsp ground fennel seeds
- 1 tsp dried chilli flakes (optional)
- 1000 g water
- 120 g cavolo nero or kale, ribs removed and leaves cut into pieces (approx. 1 cm)
- 400 g can cannellini beans, drained and rinsed
- grated Parmesan cheese, to serve
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2403.5 kJ / 574.5 kcal
- Proteína
- 20.1 g
- Carbohidratos
- 51.7 g
- Grasa
- 35.1 g
- Grasa saturada
- 9.1 g
- Fibra
- 17 g
- Sodio
- 489.1 mg
Recetas alternativas
Curried carrot and ginger soup
40 min
Tomato and red lentil soup
30 min
Broccoli Red Lentil Soup
25 min
Tomato and olive tapenade mini bruschette
20 min
Chickpea Ratatouille
1h
Lime and ginger dressing
30 min
Mexican slaw (Thermomix® Cutter)
10 min
Tuscan White Bean Stew
1h
Falafel with Tomato and Coconut Sauce
9h
Spiced Moroccan lentil soup
40 min
Black bean tomato soup with coriander lime cream
45 min
Spiced lentil vegetable soup
1h 30 min