Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 1 broccoli (approx, 400 g), whole, stalk trimmed to sit flat
- 1 red capsicum, deseeded, cut into pieces
- ½ red onion, cut into pieces
- 2 Roma tomatoes, halved
- ½ lemon
- 3 garlic cloves
- 3 tbsp water
- ½ tsp smoked paprika
- 70 g extra virgin olive oil, plus extra to drizzle
- sea salt, to season
- ground black pepper, to season
- 30 g harissa paste (see Tip)
- 30 g flaked almonds, toasted, plus extra to garnish
- 2 sprigs fresh parsley, leaves only, fully dried, fried (optional)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1017.4 kJ / 243.2 kcal
- Proteína
- 3.9 g
- Carbohidratos
- 11.1 g
- Grasa
- 21.6 g
- Grasa saturada
- 3 g
- Fibra
- 3.8 g
- Sodio
- 21 mg
Recetas alternativas
Chickpea ratatouille (gut health)
1h
Loaded chickpea masala with spelt chapatis (Diabetes)
40 min
Spinach and paneer curry (Diabetes)
50 min
Black bean chilli with guacamole and "corn chips" (Diabetes)
55 min
Orange and cardamom granola clusters (Diabetes)
1h 15 min
Cauliflower dhal with soft steamed eggs (Diabetes)
35 min
Creamy broccoli soup with crispy quinoa (Diabetes)
1h 5 min
Pumpkin tahini smash
40 min
Mushroom freekeh risotto with spring onion oil
1h 10 min
Slow cooked beans with walnut pesto (TM6)
8h 15min
Yellow Curry with Mushroom and cauliflower (Dandelion restaurant)
55 min
Chilli con tempeh
20 min