Versiones compatibles
Hasselback beetroot salad with macadamia cream
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 200 g macadamia nuts
- boiling water
- 630 g water
- 12 raw baby beetroots with leaves attached for salad (2-3 bunches baby beetroots)
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 1 garlic clove
- 20 g extra virgin olive oil
- 1 tsp Dijon mustard
- 20 g freshly squeezed lime juice
- 1 - 2 pinches sea salt, plus extra to season
- 1 - 2 oranges, segmented
- 1 - 2 tbsp dukkah (see Tips)
- ground black pepper, to season
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2320.5 kJ / 554.6 kcal
- Proteína
- 9.2 g
- Carbohidratos
- 37.8 g
- Grasa
- 45.1 g
- Grasa saturada
- 7 g
- Fibra
- 12.9 g
- Sodio
- 258.5 mg
Recetas alternativas
Tandoori Cauliflower with red lentil dahl and raita
1h
Figs with spiced custard and nougat cream (TM6)
40min
Sichuan zucchini and eggplant
1h 15min
Middle Eastern open chicken pie (Diabetes, TM6)
1h 30min
Fennel, celery and green apple salad (Thermomix® Cutter, TM6)
15min
Salsa verde
5min
Warm bulgur salad with orange dressing (TM6)
40min
Adzuki Stew with spiced cauliflower rice
24h 40min
Crispy Korean tofu
1h 20min
Super Green Pasta (Darren Robertson)
30min
Delicious coconut dhal (6 months+)
30min
Cauliflower falafel with pickled cabbage and tzatziki (Darren Robertson)
24h 55min