Dispositivos y accesorios
Hasselback beetroot salad with macadamia cream
Prep. 20min
Total 1h
4 portions
Ingredientes
-
macadamia nuts200 g
-
boiling water
-
water630 g
-
raw baby beetroots with leaves attached for salad (2-3 bunches baby beetroots)12
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tsp
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil20 g
-
Dijon mustard1 tsp
-
freshly squeezed lime juice20 g
-
sea salt plus extra to season1 - 2 pinches
-
oranges segmented1 - 2
-
dukkah (see Tips)1 - 2 tbsp
-
ground black pepper to season
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
258.5 mg
Proteína
9.2 g
Calorías
2320.5 kJ /
554.6 kcal
Grasa
45.1 g
Fibra
12.9 g
Grasa saturada
7 g
Carbohidratos
37.8 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Less waste, more food with Thermomix®
70 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Chunky guacamole
10min
Charred leek gulai sayur
1h 10min
Spinach and paneer curry (Diabetes)
50min
Beetroot and carrot salad with vincotto dressing
10min
Warm broccoli salad with rocket pesto
30min
Carrot and fennel slaw with sprouted buckwheat
50h 15min
Mexican corn salad
25min
Tuna nicoise salad (gut health)
1h 15min
Prawn and saffron arancini
25h
Pumpkin tahini smash
40min
Sichuan zucchini and eggplant
1h 15min
Spiced roasted cauliflower salad with minted yoghurt
1h