Hasselback beetroot salad with macadamia cream
TM6 TM5 TM31

Hasselback beetroot salad with macadamia cream

4.9 ( 13 valoraciones )

Ingredientes

  • 200 g macadamia nuts
  • boiling water
  • 630 g water
  • 12 raw baby beetroots with leaves attached for salad (2-3 bunches baby beetroots)
  • 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
  • 1 garlic clove
  • 20 g extra virgin olive oil
  • 1 tsp Dijon mustard
  • 20 g freshly squeezed lime juice
  • 1 - 2 pinches sea salt plus extra to season
  • 1 - 2 oranges segmented
  • 1 - 2 tbsp dukkah (see Tips)
  • ground black pepper to season

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
554.6 kcal / 2320.5 kJ
Proteína
9.2 g
Grasa
45.1 g
Carbohidratos
37.8 g
Fibra
12.9 g
Grasa saturada
7 g
Sodio
258.5 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas