Versiones compatibles
Hasselback beetroot salad with macadamia cream
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 200 g macadamia nuts
- boiling water
- 630 g water
- 12 raw baby beetroots with leaves attached for salad (2-3 bunches baby beetroots)
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 1 garlic clove
- 20 g extra virgin olive oil
- 1 tsp Dijon mustard
- 20 g freshly squeezed lime juice
- 1 - 2 pinches sea salt, plus extra to season
- 1 - 2 oranges, segmented
- 1 - 2 tbsp dukkah (see Tips)
- ground black pepper, to season
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2320.5 kJ / 554.6 kcal
- Proteína
- 9.2 g
- Carbohidratos
- 37.8 g
- Grasa
- 45.1 g
- Grasa saturada
- 7 g
- Fibra
- 12.9 g
- Sodio
- 258.5 mg
Recetas alternativas
Thai cucumber salad (Thermomix® Cutter)
15min
Bean and broccoli fritters with mango salad (Diabetes)
25min
Pork fillet with chilli and coconut relish (Diabetes)
45min
Share plate with hummus, spiced cauliflower and shredded lamb (Diabetes)
9h 40min
Silverbeet and mushroom tart (Diabetes)
1h 35min
Gwinganna polenta with vegetables
1h 10min
John Dory with cauliflower couscous and corn purée (Mark Southon)
35min
Crunchy salad with green goddess dressing (Diabetes,Thermomix® Cutter, TM6)
20min
Gwinganna nut and seed bread
3h 25min
Warm satay bowl
1h 10min
Mango salmon bowl
40min
Capsicum chicken and summer squash (Diabetes)
40min