
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Spinach dumplings
- 200 g frozen spinach leaves thawed and well drained
- 70 g onion cut into halves
- 5 sprigs fresh flat-leaf parsley leaves only
- 60 g unsalted butter
- 130 g milk
- 250 g day old bread cut into cubes (1 cm)
- 150 g mozzarella cut into cubes (1 cm)
- 40 g plain flour
- 3 eggs
- ½ tsp sea salt
- 1 pinch nutmeg
Tomato ragout
- 100 g onion cut into halves
- 1 garlic clove
- 20 g extra virgin olive oil plus extra to grease
- 400 g canned tomatoes
- 10 g tomato paste
- 1 tsp sugar
- ½ tsp dried thyme
- ½ tsp sea salt plus extra to taste
- 100 g water
- 250 g cherry tomatoes
- 1 pinch ground black pepper to taste
- fresh basil leaves only, torn into pieces, to garnish
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 595.7 kcal / 2492.2 kJ
- Proteína
- 23.6 g
- Grasa
- 32.6 g
- Carbohidratos
- 54.5 g
- Fibra
- 6.6 g
- Grasa saturada
- 15.5 g
- Sodio
- 1239.3 mg
Recetas alternativas
Cheesy polenta with vegetable ragù
1h 20min
Crispy Korean tofu
1h 20min
Lentil moussaka
3h 30min
Pumpkin and ricotta cannelloni
1h 20min
Soba noodle mee goreng
40min
Sweet potato lasagne
1h 20min
Mushroom stroganoff
20min
Stuffed Portobello mushrooms with caramelised Brussels sprouts
1h
Spinach and artichoke penne
1h 5min
Melanzane parmigiana
2h 5min
Ricotta and spinach crespelle "cake"
40min
Smoky beetroot and black bean sliders with soused cucumber
1h 20min