
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 3 - 4 eggplants trimmed and cut lengthways into slices
- 1 tbsp sea salt plus extra to season
- 90 g Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)
- 230 g mozzarella cut into pieces
- 3 garlic cloves
- 4 ½ sprigs fresh basil leaves only, plus extra to garnish
- 180 g fresh baby spinach leaves
- 9 tbsp extra virgin olive oil to drizzle
- 750 g smooth ricotta cheese
- 2 eggs
- ground black pepper to season
- 600 g tomato passata
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 690.7 kcal / 2889.8 kJ
- Proteína
- 31.2 g
- Grasa
- 47.8 g
- Carbohidratos
- 40.1 g
- Fibra
- 12.2 g
- Grasa saturada
- 19.2 g
- Sodio
- 1606.5 mg
Recetas alternativas
Chicken meatballs in smoky tomato and eggplant sauce
50min
All-in-one creamy vegetable pasta (Diabetes)
40min
Bean and broccoli fritters with mango salad (Diabetes)
25min
Super Green Pasta (Darren Robertson)
30min
Polenta with mediterranean vegetables
1h 35min
Eggplant cannelloni
1h 35min
Nourish bowl (Diabetes)
55min
Mushroom freekeh risotto with spring onion oil
1h 10min
Pumpkin tahini smash
40min
Crunchy salad with green goddess dressing (Diabetes)
20min
Sweet potato quiche with prosciutto
1h 15min
Zucchini cheddar slice
45min