Rich mushroom stew with buttermilk dumplings
TM6 TM5

Rich mushroom stew with buttermilk dumplings

4.5 (2 valoraciones )

Ingredientes

Dumplings

  • 50 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
  • 40 g butter, chilled, plus extra to grease
  • 155 g self-raising flour
  • 75 g buttermilk
  • 1 pinch sea salt

Stew

  • 6 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
  • 2 brown onions, cut into halves
  • 4 garlic cloves
  • 30 g extra virgin olive oil
  • 400 g fresh Swiss brown mushrooms, sliced
  • 400 g fresh mixed mushrooms
  • 400 g boiling water
  • 2 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
  • 350 g carrots, cut into rounds (1 cm)
  • 2 tomatoes, cut into pieces
  • 4 sprigs fresh thyme, leaves only
  • 80 g tomato paste
  • 2 pinches sea salt
  • 2 pinches ground black pepper, plus extra to sprinkle

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
1925.9 kJ / 460.3 kcal
Proteína
17.3 g
Carbohidratos
57.1 g
Grasa
20.2 g
Grasa saturada
8.6 g
Fibra
7.6 g
Sodio
877.7 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas