Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 2 tsp cumin seeds
- 2 tsp coriander seeds
- 1 tsp yellow mustard seeds
- 2 tsp ground turmeric
- 1 bunch fresh coriander, stems and roots, leaves reserved (see Tips)
- 150 g onion, cut into quarters
- 2 garlic cloves
- 4 cm piece fresh ginger, cut into pieces
- 1 tbsp extra virgin olive oil
- 750 g cauliflower, cut into florets
- 350 g water
- 1 tsp Vegetable stock paste, salt-free (see Tips)
- 115 g red lentils
- 1 cinnamon quill
- 4 eggs
- 1 pita bread, wholemeal, toasted and cut into quarters, to serve
- 1 lime, cut into wedges, to serve
- ground black pepper, to taste
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1417.5 kJ / 340 kcal
- Proteína
- 20.8 g
- Carbohidratos
- 31.5 g
- Grasa
- 11.8 g
- Grasa saturada
- 2.3 g
- Fibra
- 10.8 g
- Sodio
- 255 mg
Recetas alternativas
Super Green Pasta (Darren Robertson)
30min
Chicken laksa
30min
Three Cheese and spinach lasagne (Diabetes)
1h 30 min
Mexican corn salad
25min
Gwinganna polenta with vegetables
1h 10 min
Black bean chilli with guacamole and "corn chips" (Diabetes)
55min
Spinach dumplings with tomato ragout
1h
Warm satay bowl
1h 10 min
All-in-one creamy vegetable pasta (Diabetes)
40min
Meat-free mushroom lasagne
1h 30 min
Share plate with hummus, spiced cauliflower and shredded lamb (Diabetes)
9h 40min
Moroccan chicken tagine with pearl couscous
35min