Dispositivos y accesorios
Mixed grain risotto
Prep. 15min
Total 1h 25min
4 portions
Ingredientes
-
rindless bacon rashers finely sliced150 g
-
vegetable oil40 g
-
large onion cut into wedges1
-
garlic cloves3
-
fresh long red chillies trimmed and deseeded2
-
red quinoa100 g
-
water to soak
-
water1800 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tbsp
-
pearl barley100 g
-
puy lentils100 g
-
pearl couscous100 g
-
salted butter50 g
-
frozen peas250 g
-
fresh mint leaves only, roughly torn8 sprigs
-
ground black pepper to season
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
369.3 mg
Proteína
25.9 g
Calorías
3273.8 kJ /
782.5 kcal
Grasa
38.1 g
Fibra
15.7 g
Grasa saturada
12.6 g
Carbohidratos
86.8 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Good Food Mark LaBrooy
10 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Sweetcorn fritters with chilli jam and avocado cream
1h 5min
Veggie & bean grain-free wraps (Thermomix® Cutter, TM6)
35min
Low carb gluten free lamb lasagne
1h 40min
Leek quiche
1h 20min
Eggplant and porcini bites with turmeric tahini dressing
55min
Three-bean shepherd's pie
26h
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2h
Sticky Sriracha tofu bowl
45min
Tandoori Cauliflower with red lentil dahl and raita
1h
Pearl Barley and White Bean Stew
1h
Bean ratatouille with halloumi
30min
Shredded chicken noodle salad with green miso (Diabetes)
35min