
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 1 eggplant (approx. 500 g), cut into slices (0.5-1 cm thickness)
- salt for sprinkling
- 200 g dried red lentils
- filtered water for soaking
Plant-based béchamel sauce
- 500 g plant-based milk of choice
- 50 g gluten free cornflour
- 30 g vegan butter (see Tips)
- 2 tbsp nutritional yeast (see Tips)
- ½ tsp salt
- ground black pepper to taste
Lentil moussaka
- 50 g extra virgin olive oil
- 1 red onion cut into quarters
- 3 garlic cloves
- 1 red capsicum deseeded and cut into pieces
- 1 carrot cut into pieces
- 1 celery stalk cut into pieces
- 400 g canned tomatoes
- 120 g filtered water
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 1 tsp dried oregano
- ground nutmeg for sprinkling
- 2 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 357.1 kcal / 1499.6 kJ
- Proteína
- 13.6 g
- Grasa
- 16.1 g
- Carbohidratos
- 35.7 g
- Fibra
- 9 g
En colecciones
Recetas alternativas
Polenta zucchini slice
2h 10min
Sweet potato lasagne
1h 20min
Eggplant and porcini bites with turmeric tahini dressing
55min
Sweet and sour tempeh
50min
Vegan mayonnaise
15min
Cashew cheddar cheese
3h 10min
Vegan walnut and black bean burger
4h 40min
Pulled BBQ jackfruit
25min
Savoury tofu quiche
1h 30min
Thai tofu and sweet potato cakes
30min
Tofu scramble
25min
Chickpea ratatouille (gut health)
1h