Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 300 g eggplant, cut into pieces (3 cm)
- sea salt, to sprinkle
Polenta
- 80 g Gruyère cheese, cut into pieces
- 80 g Parmesan, cut into pieces (3 cm)
- 1 garlic clove
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tip)
- 900 g water
- 200 g polenta
- 90 g unsalted butter, cut into pieces
Vegetable ragù
- 1 carrot, cut into pieces
- 1 celery stalk, cut into pieces
- 2 - 3 garlic cloves
- 180 g red onion, halved
- 20 g extra virgin olive oil
- 100 g red wine
- 2 tsp dried rosemary
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tip)
- 1 tsp sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 1 red capsicum, deseeded and cut into pieces
- 1 zucchini, medium and cut into pieces
- 2 Roma tomatoes, cut into quarters and deseeded
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2152.2 kJ / 514.4 kcal
- Proteína
- 17.7 g
- Carbohidratos
- 24.8 g
- Grasa
- 37.2 g
- Grasa saturada
- 20.3 g
- Fibra
- 6 g
- Sodio
- 1026.4 mg
Recetas alternativas
Eggplant and ricotta involtini
1h 20 min
Bean and broccoli fritters with mango salad (Diabetes)
25 min
Polenta with mediterranean vegetables
1h 35min
Lentil moussaka
3h 30min
Creamy vegetable rice
25 min
Hasselback beetroot salad with macadamia cream
1h
Spinach and artichoke penne
1h 5 min
Leek and ham tart
1h 55min
Ricotta gnocchi with walnut and spinach pesto
35 min
Meat-free mushroom lasagne
1h 30 min
Caramelised leek and feta tart
2h 25min
Chicken meatballs in smoky tomato and eggplant sauce
50 min