Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Red wine reduction
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into quarters
- 1 garlic clove
- 40 g butter
- 1 - 2 tsp Meat stock paste, or Vegetable stock paste (see Tips)
- 250 g water
- 110 g red wine
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
Pearl barley risotto
- 50 g Parmesan cheese, cut into cubes (3 cm)
- 1 leek (approx. 110 g), white part only, cut into quarters
- 20 g extra virgin olive oil
- 20 g butter
- 300 g pearl barley
- 100 g verjuice
- 750 g water
- 2 tsp Meat stock paste, or Vegetable stock paste (see Tips)
- 6 raw baby beetroots, peeled and cut into quarters
- 12 Dutch carrots, peeled
- 1 bunch asparagus, trimmed and cut into pieces (4 cm)
- 1 pinch sea salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1624.8 kJ / 386.9 kcal
- Proteína
- 10.7 g
- Carbohidratos
- 44.9 g
- Grasa
- 15.6 g
- Grasa saturada
- 8.2 g
- Fibra
- 12.3 g
- Sodio
- 678 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2h
Stuffed capsicums with herbed quinoa
30 min
Asparagus risotto
40 min
Red lentil cauliflower dahl
35 min
Baba ghanoush
1h
Mushroom ragu with polenta toast
1h 40 min
Vegetable chilli
50 min
Slow cooked beans with walnut pesto (TM6)
8h 15min
Carrot, capsicum and pistachio pilaf
1h
Black bean tomato soup with coriander lime cream
45 min
Tomato and lentil dahl
35 min
Hearty seven vegetable soup
30 min