Spiced fennel and silverbeet with fried eggs
TM6 TM5 TM31

Spiced fennel and silverbeet with fried eggs

4.3 (7 valoraciones )

Ingredientes

  • 200 g fresh silverbeet (approx. 1 bunch), stalks removed, leaves cut into strips (2-3 cm)
  • 200 g fennel bulb, trimmed and cut into thin slices (1-2 mm)
  • 4 spring onions/shallots (approx. 70 g), trimmed and cut into quarters
  • 2 garlic cloves
  • 1 ½ tsp sumac
  • 2 star anise
  • 1 tbsp soy sauce
  • 2 tbsp avocado oil
  • 500 g water
  • 250 g vine-ripened cherry tomatoes
  • 1 tbsp pumpkin seeds, to serve (optional)
  • 1 tbsp sunflower seeds, to serve (optional)
  • 4 eggs, fried, to serve
  • ground black pepper, to season

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
980 kJ / 233.3 kcal
Proteína
10.4 g
Carbohidratos
5.1 g
Grasa
18.5 g
Grasa saturada
4.1 g
Fibra
4.3 g
Sodio
575.8 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas