
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Bacon dust
- 150 g rindless bacon rashers (approx. 4 rashers)
Pea purée
- 700 g water
- 1 - 2 tsp Vegetable stock paste to taste (see Tips)
- 1 spring onion/shallot trimmed and cut into thirds
- 2 pinches ground black pepper plus extra to season
- 330 g frozen peas
- 4 eggs
- sea salt to season
- 130 g sugar snap peas trimmed, cut into slices lengthways
- goats cheese cut into pieces, to serve
- pea shoots to serve
- 4 slices sourdough bread toasted (optional)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 730.6 kcal / 3056.9 kJ
- Proteína
- 34.3 g
- Grasa
- 26.9 g
- Carbohidratos
- 87.7 g
- Fibra
- 8.2 g
- Grasa saturada
- 10 g
- Sodio
- 1251.2 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Radish Carpaccio with Cod (TM6)
Ninguna calificación
Shakshuka
50min
Rosti canapé cups with Thermomix cutter
40min
Ukrainian dressed herrings
1h
Bananas with coconut cinnamon sauce
30min
Kale, sprouts and red cabbage salad
4h 35min
Roasted vegetables with horseradish cream
40min
Prawns, wasabi panna cotta and yuzu sauce
3h 10min
Spicy eggs with tomato sauce
30min
Hummus board with shredded lamb (Diabetes)
25h 20min
Berry and polenta porridge
20min
Braised cabbage and leek with steamed salmon
45min