Risotto pomodori with burrata
TM6 TM5 TM31

Risotto pomodori with burrata

5.0 ( 1 valoración )

Ingredientes

  • 80 g Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)
  • 400 g canned tomatoes
  • 50 g tomato paste
  • 500 g water
  • 1 onion cut in half
  • 2 garlic cloves
  • 40 g extra virgin olive oil plus extra to drizzle
  • 2 pinches ground black pepper plus extra to season
  • 80 g white wine
  • 300 g Arborio rice
  • 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
  • 40 g salted butter
  • 2 pieces burrata cheese (approx. 200 g), cut in half
  • fresh basil leaves only, to garnish

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
630.8 kcal / 2639.2 kJ
Proteína
21.4 g
Grasa
26.8 g
Carbohidratos
76.8 g
Fibra
5 g
Grasa saturada
11.8 g
Sodio
647.1 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas