Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 2 eggplants, cut lengthways into thin slices (approx. 3-5 mm)
- salt, for sprinkling
- 20 g olive oil, plus extra for greasing
- 40 g Parmesan cheese, crust removed and cut into pieces (approx. 2- 3 cm)
- 40 g pine nuts
- 40 g bread of choice, torn into pieces
- 3 garlic cloves
- 3 sprigs fresh thyme, leaves only
- 8 fresh sage leaves
- 800 g canned whole tomatoes
- 20 - 25 fresh basil leaves, plus extra to serve
- 100 g fresh mozzarella, cut into thin slices (approx. 5 mm)
- mixed leaf salad, to serve
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1033.2 kJ / 245.8 kcal
- Proteína
- 10.4 g
- Carbohidratos
- 11.5 g
- Grasa
- 16.2 g
- Grasa saturada
- 4.8 g
- Fibra
- 6.6 g
- Sodio
- 1028.8 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2h
Mediterranean capsicums
2h
Steamed eggplant and ricotta lasagne
1h 25 min
Spinach and ricotta patties with tomato sauce
30 min
Lentil moussaka
3h 30min
Warm capsicum and tomato salad with olives
50 min
Roasted vegetables with horseradish cream
40 min
Carrot gnocchi with zucchini cream
1h 15 min
Brussels sprouts and buckwheat winter salad
45 min
Fattoush with grilled haloumi
5h
Stuffed butternut pumpkin with feta
1h 50min
Eggplant cannelloni
1h 35min