Dispositivos y accesorios
Millet-stuffed cabbage rolls with mushroom sauce
Prep. 40min
Total 1h 40min
6 portions
Ingredientes
Millet-stuffed cabbage rolls
-
250 g bulghur wheatmillet250 g
-
water1200 g
-
savoy cabbage leaves (6 large leaves or 12 small leaves)6 - 12
-
brown onions cut into halves180 g
-
garlic cloves2
-
fresh mushrooms (e.g. button, wild, shiitake)200 g
-
unsalted butter20 g
-
salt1 - 1 ½ tsp
-
ground black pepper½ - ¾ tsp
Sauce
-
unsalted butter30 g
-
pouring (whipping) cream80 g
-
salt½ - ¾ tsp
-
ground black pepper¼ - ½ tsp
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
6 g
Calorías
1185 kJ /
283 kcal
Grasa
12 g
Fibra
5 g
Carbohidratos
34 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Fabulous Flavour on Every Level
72 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Cauliflower rice pilaf with sweet potato
40min
Salmon fillets with buckwheat and asparagus
40min
Slow cooked chickpeas (TM5)
26h 5min
Baba ghanoush
1h
Mashed pea and corn slice
40min
Eggplant with burghul
55min
Honey ginger tofu with greens
2h 25min
Mushroom quinotto
30min
Breakfast sausages
1h 5min
Zucchini, corn and ricotta pancakes
1h 5min
Impossible coconut pie
1h 30min
Millet cashew stir-fry
30min