Millet-stuffed cabbage rolls with mushroom sauce
TM5 TM6

Millet-stuffed cabbage rolls with mushroom sauce

3.8 (6 valoraciones )

Ingredientes

Millet-stuffed cabbage rolls

  • 250 g millet
    o 250 g bulghur wheat
  • 1200 g water
  • 6 - 12 savoy cabbage leaves (6 large leaves or 12 small leaves)
  • 180 g brown onions, cut into halves
  • 2 garlic cloves
  • 200 g fresh mushrooms (e.g. button, wild, shiitake)
  • 20 g unsalted butter
  • 1 - 1 ½ tsp salt
  • ½ - ¾ tsp ground black pepper

Sauce

  • 30 g unsalted butter
  • 80 g pouring (whipping) cream
  • ½ - ¾ tsp salt
  • ¼ - ½ tsp ground black pepper

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
1185 kJ / 283 kcal
Proteína
6 g
Carbohidratos
34 g
Grasa
12 g
Fibra
5 g

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas